Доля чи недоля

Анна Верховцева Арт
Доля чи недоля
Там, на полотні:
Зливи парасоля,
Сум у множині?
Вулицями міста,
Попри холоди,
Кубометрів триста
ввібрано води...
Злився ти з рікою
Дощових вітрів.
Гіркота напою
Різності світів
Обпікає горло,
Б*ється наче птах
У вікно повторно
У незвичних снах...
Хочешь вийти з миті
Давнього листа.
У барвистім літі
Цілувать вуста
Солодко і ніжно,
Гаряче, як сніг,
Що припав невтішно
до дівочих ніг...
Доля чи не доля
Там, на полотні
Зливи парасоля,
Люди в однині?