Горад

Виктор Шатило
Застаецца гэты горад
Болем праз усе мерыдыяны
Чалавечай плоці.
Чорным па беламу, графіка,
Тонкая, ірваная -
Гравюры ўспаміну -
Праз колькі год -
Юныя раты - херувімы Берліна
Мілуюць салодка гаманлівую пачвару -
Цукар і слёзы
Мяшаюцца ў адчаі -
Быць, быць, быць любым
Менавіта тут.


© Дмитрий Балабанов
© Виктор Шатило