Д. Балабанов. Пусты пакой

Виктор Шатило
Пусты пакой
Як неадліставаная старонка,
Як шклянка даўняй вады.
Цісне белай столлю сваёй непрымальнасці.
Маленькім кімсьці, без костак
Адчуваеш сябе,
Накшталт шэрага, згрувашчанага камячка мяккага пылу.


© Дмитрий Балабанов
© Виктор Шатило