летнее фото

Филмор Плэйс
***
солдат в самоволке
пьет-не напьется никак
водой ее губ

AWOL soldier
drink, drink the way
with water of her lips


***
капли дождя
в монастырском саду
падают листья

raindrops
in the monastery garden
fall leaves


***
глядя на желтый клен
листом становлюсь –
дрожь без причины

looking at yellow maple
I get a sheet -
trembling for no reason


***
капает кран
уходит осенний вечер
капля за каплей

dripping faucet
autumn evening goes
drop by drop


***
дождь бесконечный
в траве под опавшей листвой
ищет яблоки

endless rain
in the grass under the fallen leaves
looking for apples


***
летнее фото
цветок в волосах
торговки смертью

summer photo
a flower in her hair –
death seller