Не сумуй за щастям

Прокопенко Юрий
Не сумуй за щастям в лютій самоті,
Вже воно так близько біля тебе ходить.
Скоро візьме руку в сильнім почутті
І нап’ється зілля від твоєї вроди.

Скаже, що на світі краща за усіх
Тільки ти єдина, схожа на троянду.
Хоч не без шипів, та в твоїй красі
Тоне навіть ніч в зоряній гірлянді.

Не сумуй за щастям в хижій самоті,
Обізвись до нього найніжнішим словом.
І воно засяє в щирій простоті,
Адже серце гріти вже давно готове.

20:41, 04.11.2016 рік.

Зображення: http://crosti.ru/patterns/picture/211233