***

Лейла Азизова
Азизова Лейла.

Дуьнья.

И дуьньяда гьисаб тежез
Девлетлуяр бул хьана хьи,
Бязидавай фу нез тежез
Бязибуруз пул хьана хьи.

Чарат\ана кьве гъил хана,
Са бязидаз к\валах ийиз,
Инсанар вуч алчах хьана
Сада-садал дамах ийиз.

Рахайла гьич килиг тийиз
Бязидал къе,бап\ах хьана,
Жибиндай гьич жегъин тийиз,
Кесиб жибин уртах хьана.