Чорною фарбою

Ласточка Твоя
Чорною фарбою малюю місто в обіймах ночі
Воно мовчазне лише світить місяць
Я бачу очі,очі будинків чиї двері завжди відкриті
для перехожих
В цьому є щось містичне мабуть
та щоночі десь далеко в небі зірки кричать
А їх життя щодня все коротше і дуже скоро
вони згаснуть та навік замовчать.