Молитва -Взбранной Воеводе

Светлана Процевитая
Взбранной Воеводе Победительная,яко избавльшеся от бед,Благодарственная восписуем Ти раби Твои,Богородице,но яко имущая Державу Непобедимую,от всяких нас бед свободи,да зовём Ти:Радуйся,Невесто Неневестная.

молитва не моя,но хочу чтоб читатели её читали и возможно заучили для того,чтоб Богородица помогала им!Храни вас Господь!