Зин Хиялар

Гулья Мисриханова
     заз кьисметди багъишнаЙ
Гьар жуьре цуьквер.
Экуьвал гуз,ифрягь хьанай
Зун физвай рекьер.
Гьа рекьерай фенай зун
 бахтар жагъуриз.
Хьаначир кьисметдивай заз
Ватан къалуриз.
Рекьер куьтягь хьайила
Ахкунай Ватан.
 Акъатайла т1азвай рик1яй
Фикирар жаван.
Ял ягъиз фида гила
Ахвариз секин.
Накьвадкай къакъатдач мад
Зин хай и  чилин.
Къекъведач ,мад бахтарихъ
Герек туш,зат1ар.
Багьа я заз ,зин руьгь квай
Зин чилин къатар.