мене мати колисала

Валентина Давыдова Бойко
Мене в дитинстві мати колисала
Мені співала пісню чарівну.
Слова прекрасні я не забувала,
Пригадую  мелодію ясну.
В тій пісні все: життя та доля,
В ній шепіт трав і шум дібров,
В тій пісні є батьківська воля,
І материнська віддана любов.
Красиве все: сади та хати,
Поле пшеничне золоте.
Мені співала гарно мати,
Про те, як конвалія цвіте.
31.10.16.