Не забути

Наталья Люшневская
Своє дитинство пригадала -
Бродила полем ромашковим.
Рослинка кожна дивувала -
Вбранням, цвіточком кольоровим.

Я квітку пестила в долоні -
Цікаве ж я було дитя!
В ромашках луг, пасуться коні...
І весь цей рай - моє життя?!

Біжить стежина від порогу -
В ген-ген далекії краї.
Матусин дар - рушник в дорогу - 
Збулися мрії щоб мої.