fluttering into a smile- порхаущей в улыбке

Лье Лён
the lighter the dawn,
 the way the stars
 about my age
 And grey Nov Shine her birth day
 like in December,
when a butterfly at Christmas
 I saw



светлее рассвета образ звезды моих лет,И серый ноябрь блещет рождением ее дня, словно в том декабре,когда   бабочку в рождество я увидел