Чарiвна осiнь

Оксана Майданська
  Хоч дні були трудні у боротьбі,
  Я тамувала подих у собі,
  І вірю я на краще у житті,
  Серйозним поглядом вдивлялись очі.

  А осінь чарівна моя і золота,
  Така чудова,і найцікавіша вона,
  Тепло і холод - все нам  дарує,
  І в цей момент душа таки радіє. 09.09.05 21:00