Я за тобою сумую

Рина Григоренко
Я за тобою сумую милий…
Я хочу твого тепла і обіймів.
Думаю про тебе кожної хвилини,
Щастя знати, що ти мій…
Мені так бракує твоїх очей,
Які подарували світло і надію.
Я хочу повтору наших ночей,
Які душі подарували мрію…

14.10.2016