Любити кохати в дчувати

Людмила Кравченко 4
Сонце заходить вечір близенько,
Чому ж так сильно забилось серденько.
Серденько забилось, душа знов літає,
Тому що кохання...тому що кохає.

Ніжність...уста...не хочу розлуки,
Подихом хочу тебе я почути.
Нехай локонічно та все ж по суті,
Скажу: "Кохаю" хочу рядом побути.

Тепло  кохати...красу відчувати,
Чути твій голос..і погляд впіймати.
В долонях долоні...на устах поцілунки,
Сердце з грудей виривається лунко.

Дихати ніжно і жити бажанням,
Щоб тільки ми і наше кохання.
Вірити в щастя...на крилах літати,
Любити...кохати...і відчувати!!!