Молитва-Достойно есть

Светлана Процевитая
Достойно есть яко воистину Блажити Тя Богородицу,Присноблаженную и Пренепорочную и Матерь Бога нашего.Честнейшую Херувим и Славнейшую без сравнения Серафим,без истления Бога Слова рождшую,сущую Богородицу Тя Величаем.Аминь.

молитва не моя,но хочу чтоб читатели её Знали и выучили ,чтобы Пречистая Богородица -вам Помогала!Храни вас Господь!