Проходить день, проходить все

Лидия Елена
Проходить день, проходить все
Шум вулиць всюди затихає.
Проміння своє  сонечко збирає
Перша зіронька нас всіх вітає

Тихенько ніч на землю сіла.
Темно стало навкруги,
У лузі бджілка гомоніла,
-Ой, де ж поділись всі квітки

Зійшовши  місяць в небі темнім,
Сказав до неї:» Ти поспи,
А ранком сонечко засвітить
І квіти всі відкриють пелюстки»

Співають пісню колискову
Всі зорі яснії вверху.
І спить земля моя чудова,
Що серцю рідна й дорога

Та час іде, роки минають,
Ти чуєш земле моя чарівна
Спасіння вістку промовляють,
Схиліться всі у ніг Христа!