VENGirl

Миша Стан
VENGirl

Ко бы що бы там не говорив
Що в венгерку (мадярку) я ся улюбив
То є моє діло а не їх
Я для себе жию а не всіх

Люди всюды плещут языком
Що лиш пару дну із нив знаком
По зальоту в нас чи по любві
Йсе є перша новость у селі

В нас з тобов різниця 10 літ
Протів нас настроїн увись світ
Неспокойно так ми на души
Мы не годні быти в ракаши

Стара чилядь каже лем єдно
Що так годно быти лем в кіно
Зря морочу дівці голову
А пак найду си опят нову

На добро ци на свою біду
Я влюбився в тебе молоду
Як узнає твуй ісе отиць
Скорі буде ми уже кониць

Може тоже любиш мене ты
Бо без тебе всьо стає пустым
Сохну в'яну я лем за тобов
Та хоть знаю що то є нем йов
 
Як Джульєтта і Ромео я з тобов
Хоть у нас і вічна є любов
Не даст покуй ми твоя сім'я
Доку помню я твоє імня

Защо нащо Боже так зо мнов
Дай ми быти хоть із нив однов
Сам без ниї я вопше ніко
Як без тебе жити Еріко!?

Автор: Міша Стан, с. Угля, 25 жовтня 2016 р.