Вiтер Карпат

Оксана Майданська
 Дерева гнуться, вітер з горів повіває,
 Летить із швидкістю усе лихе змітає.
 Шалено він гудить,свистить,бушує,
 Щось доганяє, завіває і також співає.


  А музика лунала чарівно, дзвінко,
  Всю лють від вітру розвівала,
  Для перемоги, слави та добра,
  Для світлого і мирного життя.
           О.М.