Чарiвна перлина

Оксана Майданська
               
Хтось мав Перлини у руці,
І йшов по селищі Ворохта.
Та чарівні перлини впали до землі,
Одна із них аж покотилася у гори.

Призупинилась у підніжжю гори ГОВЕРЛИ,
Й створилася спортивна база ,,ЗАРОСЛЯК",
Де є трамплін та зветься він,,Фристайл",
І джерело із звідки витікає річка ПРУТ.
                21.06.14.       О.М.