Золотисте сяйво

Оксана Майданська
             У золотистім сяйві рідна земле,               
             Знаходив радість людський гурт.
             І УКРАЇНА для народу гідна стане,
             Ніхто сім'ю й домівку не покине тут.
                02.08.14р