Шовковий намист

Оксана Майданська
Осінній шовковий намист,               
Зустрів листопад брат.
Сестрицю зимоньку примхливу,
У золотистих ще деревах листу.

Вона у гості завітає,
Чи осінь, чи весна ранкова,
Перлини посипає ,сонечко ховає,
Землицю покриває білого хутра.
               
Блистить жовтявим сяйвом листя,
І розлітаються з снігами,
Змішалися осінні силуети,
В обіймах немов  розцілувалися.

         23 11.05р             О. М.          Ворохта