Нестерпно без тебе сьогоднi

Прокопенко Юрий
Нестерпно без тебе сьогодні…
Самотність тортури несе.
Стискає в обіймах безодні,
Що вкотре напише есе.
Напише, а потім – безжально
На шмаття порве мовчазне.
Вистукує серце печально,
Врожай гравітації жне.
Німа обів’є хаотичність,
Неначе гадюка слизька.
Щось кличе в ряди героїчні
Піднятись на верх барикад.
І в наступ – тебе покоряти,
Зминаючи стіни міцні.
Наблизити подумки свято,
Щоб зникли видіння нічні.
І зникла огидна самотність,
Назавжди відкривши замки.
Нестерпно без тебе сьогодні…
І крають бездушно думки.

18:48, 26.10.2016 рік.

Зображення: http://гештальт-школа.рф