Край гiр

Оксана Майданська
На БУКОВИНУ я ішла через лісок.
Стоїть стара одна хатина і місток.
Та прислухалася  я  до води,
Бо шепотіла все вона мені.
Про те, який чарівний у нас край,
Як із ГОВЕРЛИ тече водограй.
Ще дзюркотіла - зайди в ЧЕРТИЖ,
Почуєш спів чудових  птиць.
Побачила  пухнасту хитру Лису,
Перебігаючи вона гірську дорогу.
А згодом Олень з Оленицею ішли,
Такі красиві роги в них були.

                31.03.15.