До тебе родина я знов завiтаю...

Геннадий Сивак
До тебе родина я знов завітаю,
Бо серцем  вогненним  одну лиш кохаю,
Яку  із народження  свого пізнав,
Та котру  навіки   як  син  покохав…

Такої у Білому Світі  не знаю,
Та славу її до небес підіймаю,
Для неньки багато віршів написав,
Там щастя  кохання  уперше  пізнав.


Тебе Україна завжди пам'ятаю,
Та з святом привілля сьогодні вітаю,
Де світить під сонцем мов дзеркало став,
В який у дитинстві  далекім пірнав.

Калину  червону  і не забуваю,
Пісні  вечорами  про неї співаю,
Ось,  душу  і  тіло   повірте  б віддав,
Для неньки, яку  я навік покохав.

Автор  Геннадій  Сівак.
25 серпня – 25 вересня 2016 року.