Дай, Господи, менi душевних друзiв!

Мила Кирилюк
Дай, Господи, мені душевних друзів…
Своїх послушників і ангелів Земних…
Хай будуть нерозривні наші вузи,
Щоб ми не бігли від випробувань тяжких.

Тих, що у купі легше подолати…
А так, щодня, нестиме кожен з нас свій хрест.
За працю нам належну дай оплату…
Нехай заслужено зустрінемо ми фест!..

Дай, Господи, таких душевних друзів,
Які – мов зернята з одного колоска…
Як лікарські ромашки на щедрім лузі…
З ким душевно і духовно я близька…

25.10.2016