Ти теж кудись?

Летисия Ра
Небо вівторка
Або остання неділя жовтня
Звідки з*являється пил...
Відкриваю вікно,
Дихається солодко,
Чай став дико несмачним.
Люди злигалися з клопотами
Сутолока блищить у їх очах.
Скільки років жовтню?
І чому його ніхто ніколи не вітав...
Небо задумалось хмарами
Грузне в металі літальних машин
Чого так формально назвали: 
З понеділка до неділі -
Сім днів.
Купа грязного посуду,
І акцент завжди не навпаки.
Час глузує пошепки -
На фото чужинці і в зеркалі не ми!