За що ми всi

Николай Иванович Мельник
Я залишаюся самим собою,
Бо другим  вже не зможу   стати,
Завжди готовый я до бою,
Щоб свою гіднысть захищати,
Мені прости мій милий боже,
За що ми всі в цей день страждаєм,
Та як не ти,  хто  допоможе?
Тобі  головоньку  схиляєм.
………
Приспів:
Зціпывши зубы натискаю,
Курок  я своего автомата,
До смерті  скільки  я не знаю,
Вся в цьому  доля виновата, 
Від  диму  й  гарі задихаюсь,
Рожки міняю  автомата,
В коханні виживу зізнаюсь,
Все сниться рідна моя хата.
 ………
Пробач,  а як же по другому,
Мене життя  так виховало ,
Давав  я клятву дорогому ,
Воно все  цінне нам давало,
Не знаю по якому праву ,
Другим все можно так брехати,
Так болісно за всю державу,
Не знаю стільки ще страждати.
…………
Моя пісня