Заигралась, заблукала...

Надежда Рубан
   Заігралася ,  заблудилася...

Переплутала  все , заігралася,
Загубилась  я , заблукала,
Бо  з  жонатим , чорнявим,  кохалася
І  було  мені мало  і  мало.

Не  знайти  вже  мені , не  згубити,
Вже  той  гріх  тягарем  за  плечима,
Мушу  память  свою  обнулити,
Про  кохання  з  чорними  очима.

Сповідаюся  і  щиро  каюся,
За  той  гріх , що  серце  не  бачить,
Я  покаюся  і  сподіваюся,
Що  Господь  мені  може  пробачить.

Свічка  блуду  уже  догорає,
Я  нарешті  знайшла  собі  ліки ,
В  заметілях  зими  поховаю,
Любов  таємну ,  гріховну – НАВІКИ.


АВТОР; Н.П.Рубан.