Гiрськi хребти i полонини

Оксана Майданська
Чорно гірський хребет

Торкаються до неба високі гори,
Зазеленілися над ними полонини.
Приходять сотні кілометрів люди,
І задивляються у ці прекрасні види.
                22.06.16.           16:00