Чуеш?

Марта Ионова
Чуеш? Мне ніхто не патрэбны акрамя цябе...
Чуеш? Я пастарэў за гэтыя два гады...
Чуеш? Я вельмі стаміўся, шукаючы цябе ўначы...
ТЫ МНЕ ВЕЛЬМІ ПАТРЭБНА! Ды я, не патрэбны табе...


(некалькі гадоў таму)