Осiннe сяйво

Оксана Майданська
               
Поменшали осінні дні,
Вже сонечко ховається за хмари.
Тепло зникає на землі,
Біленький іній прикриває трави.

Як пташка пролетіло літо не помітно,
Осіннє сонечко ледь виглядає,
Проміння високо - так високо,
По небу сіро-голубому брильянти розсипає.

Хмарини насуваються, ось потемніло.
Раптовий дощик  розсіявся сріблясто,
Пожовкле листячко кружляє у повітрі,
І опускається на землю сумовито.
                жовтень 2013      О.М. Ворохта