А я люблю тебе природо

Оксана Майданська
               
Face
Оксана Майданська
8 лист 2013

А я люблю тебе природо,               
Бо ти є дзеркало свободи.
Мого життя що народило,
І дало сенс для чого жити.

Я вдячна Богу за добро,
Щоб обминало її зло.
І неповторною краси природи,
У кожне серденько прийшло.

А я милуюся тобою,
Очима придивляюся довкола.
Ти змінюєшся в різні чудеса,
Буваєш і холодною чи тепла.

Повітря чисте проникає,
В КАРПАТАХ снігових буває.
Тепло вітрами прилітає,
Та сонячні проміння крізь гори розсіває.

21.11.05р          О.М.         Ворохта