Пристрасть

Алина Тригуб
Ранкова ніжність спокутує нас,
Десь там далече, на тій стороні Дніпра,
Шукаю вечір, що ласку рятуючи згас,
Цілуючи ніжно багряні твої вуста.

Ще одна мить і ми наче у сні,
Твої обійми і жадібний погляд,
Палке кохання іскрою здіймає в мені,
Безмірне бажання назавжди залишитись поряд.

Між нами є пристрасть, що має солодкий смак.
Немов з цукерки злітає обгортка вмить,
Я перед тобою не маючи в серці бардак,
Ти прагнеш до мене і тебе вже не спинить.

Коли так ніжно губами торкаєшся пліч,
Я молю Бога назавжди спинити час.
Між нами існує мільйон протиріч,
Але все мине, залишаючи щастя для нас.

Зоряний вечір дарує буття,
Солодка втома розкаже про нас,
Немов у світі палке почуття,
Все ж має свій,неповторний ,багряний окрас.

Все, що між нами-не є секрет.
То є любов та безмежне щастя,
Ранкова ніжність відтворе сюжет,
Де ти цілуєш мене, тримая зап'ястя.

А.Т.