Я приготую щастя!

Светлана Камышная
Я приготую щастя,
То є напiй ранковий,
Прийдем як до причастя,
З тобою він святковий.
Я приготую вмiло,
Там всi iнградiєнти,
Кладу в той напiй смiло,
Нашi смачнi фрагменти:
Там поцiлунки нiжнi,
Обiйми, там кохання,
Там радiсть неймовiрна,
Наших сердець єднання,
Я приготую щастя,
Смачне воно ранкове,
Як кава з позаранку,
А з пiночки - пiдкова!))