ЗИН ХУЬР

Гулья Мисриханова
 Им зин хуьр я ,зун акъатай дуьньядиз экуь
Къацу чуьллер, михьи гьава,цавни я вили.
Къени гума ,зав чимивал ,заз гайи хуьруь.
Яргъараваз,мекьи я заз,гатузни чими.

Хайи хуьруьн акунар ,са п1ип1 я женнетдин.
Тваз ц1арара  кхьизва за ,жуван хкетдин.
Девлетлу накьв авай чил,гузвай бегьер бул.
Гьар са емиш к1улал кьуна,мугьман хьанва зул.

 Вин кук1ушрал  хам векьерив къугъвазва шагьвар.
Цурукдал кьван фенва зин хуьр ,к1убан яз гьалар.
Гьеле амазва буш чилер,эцигдай к1валер.
ШИРИ, СТ!АЛ. ХЪИПЕРБУЛАХ, ВЕКЬИН Т!УЛ, КЬУЬГЪВЕР.