Павутинка

Наталья Днепровская
Легка, прозора павутинка
Летить за вітром стрімко-стрімко.
Не зна куди, а просто навмання
І де зачепиться, там буде їй хатинка,
Нова надія на нове життя.

Лети скоріш, шукай свою домівку!
Для тебе зараз всі світи відкрито!
Чіпляйся за життя, поквапся,
Бо вже кінчається бабине літо!