Журбою

Наталья Днепровская
сумна пісня

Журбою, білою журбою,
Вкриває місто той січневий сніг.
Нарешті зрозуміли ми з тобою,
Що доля наша лиш обставин збіг.

          А сніг летить, мов спогади сумні,
          Мов ті думки болючі і печальні.
          Але нарешті зрозуміли ми,
          Немає сенсу в сніжному мовчанні.

Кохання, ніжного кохання,
Чекала так схвильовано душа,
Але, як сніг, летять розчарування
Надія навіть серце залиша.

Журбою, білою журбою,
Січневий сніг все місто укрива.
І серце, мов сльозами, плаче болем:
Мене ніколи ти, ніколи не кохав.