Мат нка

Светлана Камышная
Матінко! Ти особлива! Ти Всесвіт, ти Сонце, ти Нива,
Ти ніжність весняного саду, з тобою все буде до ладу,
Лиш ти приголубиш тихенько, в тім мамине добре серденько.
О, мамо з тобою всі дома, зникає безпека і втома,
Душа твоя Всесвіт безмірний, з тобою він тихий і мирний,
Та тільки бо мами не стало, життя зразу іншим вже стало.
Печаль нестихатиме у серці, до Всесвіту замкнені дверці..