Нiчний пейзаж

Оксана Майданська
               
Нічний пейзаж освідчується краєвид,
Ліхтариками електричними сіяють.
Ворохта оживає у європейський стиль,
Це селище курортне міський вид.
Темніють гори синьо-дрімучі,
Із під небес стрімкі висоти,
Від зорів та ліхтариків сильно могучі.
Не тільки в день та і в ночі прекрасні погляди.
Гей-гей гуцульський край,
Крутий безмежний рай.
Зелені гори в літку, синіють вони взимку,
Казковий силует у різну пору.
З любов’ю смерічки ростуть,
З палким привітом усіх ждуть.
Для оздоровлення й тепла,
Для радості й прекрасного життя.
          26.08.07.     М.О.