Бувають i такi осiннi днi

Оксана Майданська
Сніги під небом вкрили гори,               
Смереки білі на горбах.
І сірі хмари стоять над ними,
Не ворушаться заснули у лісах.
По низу ще теплінь буяє,
Хоча вже жовтень зиму зустрічає.
Верхами білосніжні дивляться Карпати,
Пейзаж живий осінньої пори.
Вже птахи полетіли з України,
У теплі сонячні краї,перелітаючи моря і океани.
От-от морози вдарять по землі,
Й зелені трави ранками стануть білі.
Тримайся осінь і не здавайся,
Іще шість тижнів сил збери.
На це ти маєш право для змагання,
Що діє  так сьогодні у природи.
            2015рік