Ейфорiя

Прокопенко Юрий
Просто ейфорія від твого втручання
Серце захопила, мов той інтервент.
Я радію й плачу, гину від кохання,
А навколо спокій увірвався вщент.

Створює безглуздя і нуртує щемність
Щебетом небесним розфарбує мить.
Ходить щастя поруч, прагне щоб взаємність
Ожила нарешті у чуттях німих.

І злетіла птахом над життям непевним,
Оповитим млою і забутим днем.
Хоче спрагле тіло в борсаннях даремних,
Все ж тобі прислати море хризантем.

Ейфорія в серці, на душі – безкрайність,
Мовби дивний всесвіт у мені воскрес.
Знов тебе читаю, всі принади сяйні,
Гріють звідусюди щирий інтерес.

20:26, 17.10.2016 рік.

Зображення: http://idbc.com.ua