Зин хтул

Гулья Мисриханова
 Чин к1валевай и кьве цуьк
Кьведни акъвазава тик.
Ч1улав я сада кифер
Къацу   я  садан пешер.

САда ягъна эч1ез гъил
 Садан,къвалал ала кьил.
Сад-садалай иер я
Кьведни таза цуьквер я.

Баде шад я цуькверал
Гьазур я ,кьаз гъилерал.
Михьи атир рик1евай
Руш я бахтлу рекьевай.

Экуьнахъ фад къарагъиз
Къайда твада к1валени.
Тарсарайни вадар гъиз.
Хуш я адаз хуьрени.

Гьаятдани къайда тун
Зин Марьяман гьунар я.
Рик1ин хиял .гъвеч1и руш
Вун бабедин лувар я.