Сонячний зайчик! А деж в нього вуха?

Юрий Сафроненко
На замовлення Ігоря Дмитровича.

Сонячний зайчик - найкращий мій друг!
Який же це зайчик, якщо він без вух!?!

Цим ранком прокинувся Сонячний Зайчик,
Пострибав до друзів в дитсад-водограчик.
Всі дітки радіють! Сміється народ -
У небі - веселка! Зайців хоровод!
В них лапки пухнасті і хвостик із пуха!
Це ж - Сонячний зайчик! А де ж в нього вуха?
Весь жовтий, як золото сонячний пух! -
Та що ж це за зайчик, якщо
він
без
в
у
х
?
Ой! Донечка, люба! Чого ж ти так плачеш? -
Той Зачик з
в
у
х
а
м
и
,
а ти їх не бачиш!
А я придивився, і справді в альбомі –
Всі Зайці
в
у
х
а
т
і

Й стрибають (сховались) 
в
с
о
л
о
м
і
!
15.10.2016=GoldKing=