Навеснi

Александр Шумаков 2
Природа зжалилась над нами,
І дарувала нам тепла.
Розтанув лід, потік річками.
В цей самий час весна прийшла.

Як довго ми цього чекали,
Щоб зрозуміти, врешті, суть.
Як дні та тижні проминали…
Як би життю не проминуть…

Ми наші мрії не здійснили,
І в цьому наша лиш вина.
Що мрій своїх не відпустили,
Хоч їх гукала вишина.

У нас є ключ, дамо їм волі!
Вони крилаті, мов Пегас.
На краще змінять наші долі.
На краще змінять, врешті, нас.

Олександр Шумаков
українською переклала Ольга Горковенко