I знову ти бiля в кна

Александр Шумаков 2
І знову ти біля вікна
Сидиш одна, сидиш сумна.
Чи не жалкуєш ти тому,
Що все довірила йому?

Так, він красу і розум має,
Але ж тебе він не кохає.
І що йому твої думки?..
У кожного свої смаки.

Забудь його і цю печаль.
Повір, йому не буде жаль.


Олександр Шумаков
українською переклала Ольга Горковенко