На добраНiч

Светлана Камышная
Місяць зазирнув в моє вікно,
Освітив кімнату серед ночі,
Не дивилась в небо я давно,
Там зірки небесні, наче очі.
Розгорнувся синій небосхил,
Де мерехкотять ясні зірниці,
Ніч... вона дарує трохи сил,
І все краще буде тобі сниться.
На добраніч, всім, хто ще не спить!
Хай дарунком стане сон прекрасний,
Ну а ранок скоро заблищить,
Буде він і радісним, і ясним!