Не кличте

Светлана Камышная
Не кличте тих, хто вас покинув,
Хто вас не зміг, не зрозумів.
Чи то коханого, чи милу,
Не перечитуйте листів.
Пішов, то хай іде назавжди,
То вибір кожного із нас,
Не зайдеш в річку, в одну дважди,
Лікує душу, лише час.
Зітруться в пам'яті всі дати,
Всі запахи і почуття,
Змінити долю ми не здатні,
Ну що поробиш! - то життя.