Я океан

Светлана Камышная
Не річка я, не водоспад,
Я океан без краю,
В тій глибині душевний клад,
Сміливий лише знає.
Я океан, який плейнить,
Чаруе синій простір,
Багато може він відкрить,
Заходь до нього в гості,
Я тихий мирний океан,
Та тільки все не просто.
Поки вітри не дують там,
Беспечний знайдеш острів.
Мінливий він той океан,
Поки вітри не дують,
Інакше - прийде ураган,
Ті сили не вгамують.