An old lady

Марина Планутене
An old lady,
She will be ninety next summer,
Fights Chaos her own way:
She paints her toenails
A scarlet red...

***

Старая леди,
Летом ей будет девяносто,
Противостоит Хаосу по-своему:
Она красит ногти ног
В огненно-алый...